miercuri, 31 octombrie 2012

Elena Udrea JURNAL DE BLOC I

24.10. anu curent
Trebuie să recunosc cu mâna pe decolteu că a fost extrem de dificilă şi dincalea afară trecerea asta de la blog la bloc.
Doamne cum pot să trăiască oamenii în cutiile astea de chibrite?
Nu îmi explic fenomenul decât printr-o lipsă totală de bun gust şi de bun simţ.
Să te complaci locuind în mizeria asta !

25.10 anu ăsta
Mi-e tare greu încălţată în opincuţe, fără tocuri simt că ameţesc. Parcă nu sunt eu. Plus că a trebuit să îmi cumpăr şi pulovere pe gât, flanele cu nasturi şi pantaloni reiaţi.
Plânge sufletul în mine când mă vâd în oglindă, smăn cu o mahalagioaică de duzină, mai ales că am renunţat şi la machiaj. Consilierul de campanie mi-a indicat să fiu cât mai natur, futu-i muma-n cur !

26.10 anu alegerilor
Stada e plină de hârtoape, dau în gropi din metru în metru, am ferfeniţat deja o pereche de opincuţe. E drept că le iau de la second hand, dar mă enervează să tot încerc să le asortez la sweaterul de poliester.
L-am chemat pe rimar şi i-am dat ordin să asfalteze strada.
Doamna Nuţie, mi-a replicat el aproape obraznic, nu se face să ne dedăm la d-alde d-astea în campanie, că ne judecă lumea şi scădem în ochii alegătorilor.
I-am băgat în mă-sa de alegători, că mă doare-n soft de ei şi i-am dispus să asfalteze strada. Nu toată, doar până la mine la scară.

27.10 tot anu ăsta
Am început să descoper mici plăceri în aranjarea perdeluţelor de creton, a covoraşelor de iută şi a prosoapelor din baie. N-am mai făcut chestii din astea din vremea studenţiei. Mi-am luat şi mobilă, nişte alea drăguţe de placaj şi buret, ce mai, încep o viaţă nouă. Am centrală, am cablu, frigider, maşină de spălat, tot ce vrea sufleţelul meu. Păcat că n-o să ajung să le folosesc !

28.10 anu blocului
Am văzut că iară se iau ăşta de la antene de mine, băgaia-ş, troglodiţii dracului, păi ei nu ştie că mandatu de deputat cere şi sacrificii? Cred ei de bunăvoie m-am mutat în romanaţii ăştia fără aer, fără perspectivă, fără... oh!
Păcat că nu avem circumscripţie la Nisa, că era altceva, da lasă că am timp patru ani să aranjez ceva în sensu ăsta. De fapt tebuie în primul an şi jumătate, că după ce pleacă Traian....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu