sâmbătă, 27 iulie 2013

Campania elecorală -unu

DORESC PE ACEASTĂ CALE
Să îmi anunţ prietenii, susţinătorii şi toată partea de papamond care îmi urmăreşte postările, că de astăzi AM INTRAT ÎN POLITICĂ.
Sumt membru al Mişcării Populare, vicepreşedinte cu probleme de imagine (fiindcă nu am probleme de imagine) iar anul viitor voi candida din partea acestui partid viguros şi emancipat la funcţia supremă în stat.
Ieri am aranjat cu Traian Băsescu (am băut un vizichi mic la Cireşica) să facem un transfer de putere pe şeştache în aşa fel încât să nu se prindă nimeni, siingura sa condiţie fiind să îl angajez consilier, pe postul actual al domnului Sebastian Lăzăroiu. Mi-a promis în mod solemn cu o mână pe inimă şi cu una pe sticla de Balantaină, că n-o să deseneze niciodată gratii pe vreo poză sau fotografie. Că nu va umbla nebărbierit, şi nici nu va da declaraţii la B1TV.
M-a mai rugat să îi botez nepoţica după ce se va naşte şi să o păstrez pe Eba la Parlamentul European.
L-am refuzat cu privire la botez, n-am eu vreme de petreceri mondene, în plus fiindu-mi teamă că nebunul o să aibă pretenţia să îi şi gătesc pe gratis, în schimb cu privire la Eba am promis că da.
Ar fi păcat să lipsim presa de mustul comentariilor cu privire la ....
Tocmai a sunat telefonul, doamna Mercăl m-a felicitat pentru pasul făcut şi m-a invitat să trec pe la ea zilele astea la un Kirş de cireşe amare şi să ne mai vorbim despre una alta.
Am fost evaziv, nu i-am promis nimic, nu ştiu ce reacţie ar avea Băsescu, poate se supără şi mă pune să plătesc eu nota de la Cireşica...
Oricum vă ţin la curent, aştept felicitări, susţinere, adeziuni şi fonduri de campanie, fiindcă drăcia asta costă breeee....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu