joi, 23 februarie 2012


La Antena trei vorbeşte un domn care pe vremuri a fost şef de serviciu secret, nu mai ţin minte dacă SRI ori SIE, de fapt nu mai are importanţă, nu a făcut mare brânză pe acolo, ci mai mult caşcaval, cu care a plecat de la post fărâmiţat în buzunarele multe de la jacheta onorifică.
Fiindcă aşa au plecat toţi şefii de speciale de la post, cu o jachetă căptuşită care să le ţină de cald restul vieţii.
Bun înţeles înafară de domnul MRU care se aşteaptă la un frac de gală dar mai mult ca probabil va primi un pardesiu de scânduri (în sens politic).
Domnul respectiv, de altfel un bătrânel simpatic şi cu trăsături de ţăran neaoş, se vehementează cum că primarii ar trebui să răspundă pentru faptele subalternilor pe care ei îi tolerează în serviciu, atunci când aceştia fac prostii la locuri de muncă... aha, am aflat că pe bătrânelul retras de la spionaj îl cheamă Georgescu... şi să plătească în solidar pentru neplăcerile pe care le produc cetăţenilor.
Adică el porneşte de la premisa că un primar o să recunoască vreo dată că a călcat pe bec, că o să îşi dea afară nemernicii din subordine trimişi pe statul de plată de la Partid şi că primarul nu are altceva mai bun de făcut decât să se afle în slujba cetăţeanului.
Doamne, ce tâmpiţi punem noi la cârma serviciilor secrete !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu